1.3.11

Syföreningstisdag!

Min fina kudde - vi har kämpat ihop i fyra år nu, men jag har liksom alltid något annat i händerna...
 Apropå att ha svårt att avsluta projekt så kan jag tipsa om en grupp på stickforat Ravelry nämligen 12in2011.

Gruppens utmaning är att avsluta eller göra något av garn man redan hade hemma innan 2011 började. För min del har det blivit yogasockor i januari och Cranfordvantar i februari och nu väntar Mrs Beatons vackra muddar på att bli stickade under mars. Mycket bra sätt att få ändan ur vagnen.

Annars kan jag känna att man inte behöver ha så bråttom alltid. Jag höll på med en kudde i nio år. Jag har en annan kudde som ligger till sig...men det gör liksom inget. Jag tycker om den och jag kommer att göra den klar, vet bara inte när.

Sen kan jag bli lite trött på mig själv när jag går igenom mina garn och tyghögar. Men jag ÄLSKAR garn och tyger och ibland så MÅSTE jag bara köpa för att ha dem ikring mig (som mina böcker). Jag försöker sluta känna mig stressad av högarna och ser dem som en tillgång i stället.


Mrs Beatons
Yogasockor

8 kommentarer:

 1. Håller med. En del saker måste få ta sin tid. Och jag har bestämt mig för att sluta lova göra något till andra. Då slipper jag pressen. De där yogasockorna blev jag lite sugen på att göra.

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker vinterkudde! Den är ju väl värd att vänta på även om det tar lång tid;) Gillar dina Cranfordvantar jättemycket, så ju också den serien som har inspirerat till mönstret. Och den var en riktig favorit:) Bra tips med Ravelry-gruppen om man vill få ändan ur vagnen!

  Hälsningar fr Maja!

  SvaraRadera
 3. MMM vilken fin blogg du har. Hoppas det är ok att jag lägger till dig bland mina handarbetsbloggar så jag säkert hittar tillbaka. Ha en fin kväll/Gela

  SvaraRadera
 4. men oj vilket hantverk! det där yogasockerna är ju hur snyggt som helst. kul att du gillade min clutch förresten. bara att sätta sig framför symaskinen=) kram på dig

  SvaraRadera
 5. Fina saker du har stickat!
  Yogasockor har jag funderat på. Verkar ju trevligt och gosigt men kan man yoga med fördel i dem eller glider man så man inte blir "rotad"?

  SvaraRadera
 6. De här glider man lite i. Jag tror att jag ska göra ett par som är resårstickade hela vägen så att de sitter tight mot foten o inte hasar runt. Annars jättesköna att ha på sig.

  SvaraRadera
 7. Vilken kudde! Och jag har gjort yogasockar helt i resår som sitter som en smäck! Prova!

  SvaraRadera
 8. Vad fina saker du har gjort. Yogasockorna var smarta. Inte för att jag gör yoga men sånna sockor skulle jag vilja ha ändå.

  SvaraRadera